All rights reserved for U9 a.s.
Zatvoriť
Vyhľadať

Rimavská Sobota, okres Rimavská Sobota, Banskobystrický krajRimavská Sobota, okres Rimavská Sobota, Banskobystrický kraj

PREDAJ Budova v centre mesta Rimavská Sobota

PREDAJ Budova v centre mesta Rimavská Sobota
Predajná cena
-

Základné informácie

Typ:priamy predaj
Kategória:administratívna budova/priestor

Popis

Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj budovu v centre mesta Rimavská Sobota na ul. SNP 9.

Budova pozostáva z dvoch nadzemných podlaží, pričom v I NP sa v jednej časti nachádza predajňa textilu so samostatným vchodom do budovy. Tento priestor je zároveň prepojený s hlavným vstupom, ktorý je ale momentálne uzavretý. Priestor je prepojený otváracími dverami, ktoré sú aktuálne nevyužívané. V zadnej časti sa nachádzajú dvere s výstupom do zadného menšieho dvora, odkiaľ je umožnené zásobovanie. Ďalšiu časť na I. NP tvorí veľký priestranný priestor, ktorý bol naposledy využívaný ako predajňa potravín, momentálne je prázdny. Priestor je spojený so zadnou časťou budovy, kde na nachádza menšia bývalá kancelária, šatne a sociálne zariadenia. Z tejto časti vedie výstup do menšieho dvora rovnako ako z prvého priestoru na I. NP.

Na II NP sa nachádza veľký priestor, ktorý je momentálne využívaný ako predajňa textilu. Súčasťou priestoru je menšia chodba, využívaná ako sklad so vstupom do ďalšej väčšej miestnosti. V chodbe sa nachádza výťah, ktorý je funkčný a využívaný na zásobovanie predajne. Do priestoru vedie schodisko z I NP, cez hlavné automatické sklenené dvere.

Do užívania bola budova uvedená v roku 1981 a neskôr v roku 2002 prebehla na budove rozsiahla rekonštrukcia. Napojená je na všetky inžinierske siete, verejný vodovod, elektrina, plyn a kanalizácia.

Z bočnej strany zo zadného dvora je osobitný vstup do kotolne, kde sa nachádza kotol na plyn, ktorý zabezpečuje vykurovanie do celej budovy. K budove neprislúcha vlastné parkovanie, ale v okolí sa nachádza viac parkovacích miest s možnosťou parkovania.

Vhodná na obchodný priestor, kancelárie, reštauráciu, kaviareň alebo na poskytovanie služieb vzhľadom na polohu, kde sa nachádza.

V prípade záujmu o túto nehnuteľnosť nás neváhajte kontaktovať na čísle 0948 917 609 alebo prostredníctvom mailu simona.chlposova@u9.sk.


ZDIEĽAJTE  
Priamy predaj
Predajná cena-

Máte záujem?
Dajte nám Vaše kontaktné informácie a my sa Vám ozveme.

V tejto lokalite

Dražba bytu v Rimavskej Sobote

Rimavská Sobota   Dražba

Dražba bytu v Rimavskej Sobote

Výrobná hala v obci Lehota nad Rimavicou

Lehota nad Rimavicou   Dražba

Výrobná hala v obci Lehota nad Rimavicou